Mi Joya werd opgericht door Caroline en Nicolas. Beiden zijn gepassioneerd door chocolade en baten samen hun chocolade atelier in Tervuren uit. Met Mi Joya willen Caroline en Nicolas de smaak van chocolade terugbrengen tot de basis: bean-to-bar chocolade. Dit betekent chocolade gemaakt op basis van pure cacaobonen en single origin, dus geen mengeling van verschillende cacaobonen of origins. Het resultaat zijn heerlijke chocoladetabletten met verrassende, pure smaken.
"Mijn parel, mijn juweel"
Een mooie samenvatting voor deze heerlijke chocolade in een prachtige verpakking. Maar het is vooral de vertaling van het Spaanse "Mi Joya" wat staat voor "mijn parel" of "mijn juweel". Tegelijk is La Joya de eerste cacaoplantage die Caroline en Nicolas hebben bezocht in Mexico. Tijdens dit bezoek hadden ze hun hart verloren aan chocolade wat uiteindelijk leidde tot de oprichting van hun chocolade atelier Mi Joya.
Blijf op de hoogte van onze nieuwe producten, korting, nieuwtjes en meer. Na je inschrijving op onze nieuwsbrief ontvang je een kortingscode. Actie onder voorwaarden.