Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (€ 6,95) of afhalen op ons afhaalpunt (geen kosten)

Hoofdvlees St. Bernardus Tripel (180 g)

Ambachtelijk hoofdvlees bereid met het bier St. Bernardus Tripel. Een artisanaal product van De Veurn' Ambachtse.
€5,15 incl. BTW
gelijk aan €28,61 per 1000 gram(s)
Exclusief verzenden
Producent: De Veurn' Ambachtse
Op voorraad
Leveringstermijn indien op voorraad (meer info) Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
+ -

Hoofdvlees is ontstaan door de noodzaak om elk stuk vlees van een dier te gebruiken zodat er niets verloren gaat. Dit ambachtelijk hoofdvlees van De Veurn' Ambachtse wordt gemaakt van het hoofd van een varken dat gekookt wordt en wordt later tijdens de bereiding op smaak gebracht met onder andere St. Bernardus Tripel. 

Benieuwd naar meer patés, foie gras, rillettes en potjesvlees van de Veurn' Ambachtse?

De Veurn' Ambachtse - Paté, foie gras, rillettes en potjesvlees op ambachtelijke wijze

Sinds 1980 zijn ze bij De Veurn' Ambachtse bezig met het creëren van echte ambachtelijke patés, foie gras, rillettes en potjesvlees. Al reeds 5 generaties lang produceren ze vanuit hun thuisbasis in Alveringem meer dan 40 verschillende soorten. Dit op geheel ambachtelijke wijze met lokale grondstoffen uit eigen streek. Dit zie je en dat proef je: producten van hoogwaardige kwaliteit vol van smaak.

Talrijke erkenningen en prijzen

Het harde werken, het trouw blijven aan de echte ambacht en meer dan 500 jaar kennis en traditie hebben ervoor gezorgd dat de Veurn' Ambachtse verschillende erkenningen, prijzen en titels heeft verworven.

Bestelling geplaatst voor 14:00? *

zelfde dag nog verzonden of volgende werkdag ophalen

* wij verzenden dezelfde dag indien jouw bestelling voor 14:00 op een werkdag werd geplaatst. Ophalen bij ons afhaalpunt kan enkel op werkdagen en enkel na afspraak.

Snel en veilig betalen

Ruime betaalmogelijkheden:

100 % Belgisch

Wij zijn een kleine online Belgische winkel en verkopen alleen maar lokale, Belgische producten die rechstreeks komen van de producent.

Hoofdvlees is ontstaan door de noodzaak om elk stuk vlees van een dier te gebruiken zodat er niets verloren gaat. Dit ambachtelijk hoofdvlees van De Veurn' Ambachtse wordt gemaakt van het hoofd van een varken dat gekookt wordt en wordt later tijdens de bereiding op smaak gebracht met onder andere St. Bernardus Tripel. 

Benieuwd naar meer patés, foie gras, rillettes en potjesvlees van de Veurn' Ambachtse?

De Veurn' Ambachtse - Paté, foie gras, rillettes en potjesvlees op ambachtelijke wijze

Sinds 1980 zijn ze bij De Veurn' Ambachtse bezig met het creëren van echte ambachtelijke patés, foie gras, rillettes en potjesvlees. Al reeds 5 generaties lang produceren ze vanuit hun thuisbasis in Alveringem meer dan 40 verschillende soorten. Dit op geheel ambachtelijke wijze met lokale grondstoffen uit eigen streek. Dit zie je en dat proef je: producten van hoogwaardige kwaliteit vol van smaak.

Talrijke erkenningen en prijzen

Het harde werken, het trouw blijven aan de echte ambacht en meer dan 500 jaar kennis en traditie hebben ervoor gezorgd dat de Veurn' Ambachtse verschillende erkenningen, prijzen en titels heeft verworven.

Product specificaties
Attribuut naam Attribuut waarde
Streek Westhoek
Inhoud 180 gr.
Productlabels
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Ambachtelijke chips met een toets van zeezout. Geproduceerd door Waltson.
€2,30 incl. BTW Exclusief verzenden
gelijk aan €18,40 per 1000 gram(s)
Ambachtelijke paté op basis van bier en kippenlever. Een heerlijke paté van De Veurn' Ambachtse.
€4,90 incl. BTW Exclusief verzenden
gelijk aan €27,22 per 1000 gram(s)
Heerlijk ambachtelijke varkensrillette van De Veurn' Ambachtse.
€4,90 incl. BTW Exclusief verzenden
gelijk aan €27,22 per 1000 gram(s)
Ambachtelijke chips met op maat samengestelde paprikakruiden. Geproduceerd door Waltson.
€2,30 incl. BTW Exclusief verzenden
gelijk aan €18,40 per 1000 gram(s)
Sluiten