Hoofdvlees is ontstaan door de noodzaak om elk stuk vlees van een dier te gebruiken zodat er niets verloren gaat. Dit ambachtelijk hoofdvlees van De Veurn' Ambachtse wordt gemaakt van het hoofd van een varken dat gekookt wordt en wordt later tijdens de bereiding op smaak gebracht met onder andere St. Bernardus Tripel.
Benieuwd naar meer patés, foie gras, rillettes en potjesvlees van de Veurn' Ambachtse?
De Veurn' Ambachtse - Paté, foie gras, rillettes en potjesvlees op ambachtelijke wijze
Sinds 1980 zijn ze bij De Veurn' Ambachtse bezig met het creëren van echte ambachtelijke patés, foie gras, rillettes en potjesvlees. Al reeds 5 generaties lang produceren ze vanuit hun thuisbasis in Alveringem meer dan 40 verschillende soorten. Dit op geheel ambachtelijke wijze met lokale grondstoffen uit eigen streek. Dit zie je en dat proef je: producten van hoogwaardige kwaliteit vol van smaak.
Talrijke erkenningen en prijzen
Het harde werken, het trouw blijven aan de echte ambacht en meer dan 500 jaar kennis en traditie hebben ervoor gezorgd dat de Veurn' Ambachtse verschillende erkenningen, prijzen en titels heeft verworven.