Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (€ 6,95) of afhalen op ons afhaalpunt (geen kosten)

Fruitbedrijf Berckelaer

Logo Fruitbedrijf BerckelaerHeerlijke appel- en peerproducten op basis van milieubewuste teeltechnieken

Bert en Isabel zijn reeds jaren actief bezig met het telen van appels en peren in hun laagstamboomgaarden verspreid over meer dan 20 hectare. En dat telen doen ze op een erg milieubewuste manier: verschillende nuttige insecten worden ingezet om de insecten die schadelijk zijn voor de teelt te bestrijden. Met andere woorden wordt hier de natuurlijke ecobalans gebruikt om het fruit te kweken en te beschermen.

Fruitbedrijf Berckelaer heeft een divers assortiment producten op basis van appels en/of peren: appelpuree, appel- en perenpuree, appelsap en zelfs perenjenever!

Over de kwaliteit van deze producten valt zeker niet te twijfelen: we hebben de verschillende producten zelf geproefd en zijn onder de indruk. Het is lang geleden dat we nog zo'n heerlijke fruitproducten hebben gegeten.

Filters
per pagina
Een sterke perenjenever op basis van milieubewust gekweekte peren. Een product van Fruitbedrijf Berckelaer.
€23,00 incl. BTW Exclusief verzenden
gelijk aan €32,86 per 1 liter
Heerlijke appelsap op basis van appels gekweekt op een milieubewuste manier. Zonder toegevoegde suikers, bewaarmiddelen of kleurstoffen. Een product van Fruitbedrijf Berckelaer.
€2,00 incl. BTW Exclusief verzenden
gelijk aan €8,00 per 1 liter
Een appelpuree (moes) van appels gekweekt op een milieubewuste manier. Zonder toegevoegde suikers. Een product van Fruitbedrijf Berckelaer.
€3,00 incl. BTW Exclusief verzenden
gelijk aan €4,29 per 1000 gram(s)
Een puree (moes) van zowel appels en peren gekweekt op een milieubewuste manier. Zonder toegevoegde suikers. Een product van Fruitbedrijf Berckelaer.
€3,50 incl. BTW Exclusief verzenden
gelijk aan €5,00 per 1000 gram(s)
Sluiten