Deze Flanders Bolle Beef is een echte Vlaamse Corned Beef. Ze wordt gemaakt door De Veurn' Ambachtse op volledig ambachtelijke wijze. Geen industriële productiemethodes maar wel echte ambachtelijke procédés. Deze Bolle Beef bestaat uit soepvlees dat men tot twaalf uur lang tegen het kookpunt laat garen en daarna in potten doet waarin het vlees overgoten wordt met bouillon.
Tijdens de twee wereldoorlogen was Corned Beef oftewel Bully Beef vooral gekend als soldatenvoer. De benaming Bolle Beef is een in de volksmond Vlaamse benaming voor Bully Beef. Het is een vergeten product dat terug op de kaart wordt gezet door De Veurn' Ambachtse.
Benieuwd naar meer patés, foie gras, rillettes en potjesvlees van de Veurn' Ambachtse?
De Veurn' Ambachtse - Paté, foie gras, rillettes en potjesvlees op ambachtelijke wijze
Sinds 1980 zijn ze bij De Veurn' Ambachtse bezig met het creëren van echte ambachtelijke patés, foie gras, rillettes en potjesvlees. Al reeds 5 generaties lang produceren ze vanuit hun thuisbasis in Alveringem meer dan 40 verschillende soorten. Dit op geheel ambachtelijke wijze met lokale grondstoffen uit eigen streek. Dit zie je en dat proef je: producten van hoogwaardige kwaliteit vol van smaak.
Talrijke erkenningen en prijzen
Het harde werken, het trouw blijven aan de echte ambacht en meer dan 500 jaar kennis en traditie hebben ervoor gezorgd dat de Veurn' Ambachtse verschillende erkenningen, prijzen en titels heeft verworven.