Paté, foie gras, rillettes en potjesvlees op ambachtelijke wijze
Sinds 1980 zijn ze bij De Veurn' Ambachtse bezig met het creëren van echte ambachtelijke patés, foie gras, rillettes en potjesvlees. Al reeds 5 generaties lang produceren ze vanuit hun thuisbasis in Alveringem meer dan 40 verschillende soorten. Dit op geheel ambachtelijke wijze met lokale grondstoffen uit eigen streek. Dit zie je en dat proef je: producten van hoogwaardige kwaliteit vol van smaak.
Talrijke erkenningen en prijzen
Het harde werken, het trouw blijven aan de echte ambacht en meer dan 500 jaar kennis en traditie hebben ervoor gezorgd dat de Veurn' Ambachtse verschillende erkenningen, prijzen en titels heeft verworven.
Ambachtelijke en artisanale boerenpaté uit de Westhoek. Gebaseerd op varkenslever, varkensvlees en varkensspek. Een erkend streekproduct van de Veurn' Ambachtse.
Blijf op de hoogte van onze nieuwe producten, korting, nieuwtjes en meer. Na je inschrijving op onze nieuwsbrief ontvang je een kortingscode. Actie onder voorwaarden.